ZELFZORG

Een gezond en stralend uiterlijk begint van binnen!

Wij hebben voor u een aantal leveranciers geselecteerd waar u betrouwbare en hoogwaardige producten vindt om goed voor u zelf te kunnen zorgen.

Waarom zelfzorg belangrijk is:

  • Goed voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.
  • Als je gezond bent heb je wel 1000 wensen als je ziek bent heb je maar 1 wens.
  • Wanneer u goed zorgt voor u zelf kunt u ook veel beter zorgen voor een ander.

PRANAYUR Yoga & Ayurveda Lifestyle Company  
Op de site van Pranayur vindt u diverse lifestyle producten speciaal voor Dosha Ayurvedische Praktijk geselecteerd. Bij een besteding van meer dan € 25,00 ontvangt u 10% korting. Vul hiervoor de kortingscode in DOSHA2018.

BEYUNA & ZOYA, the Lifestyle Company 
Op deze site vindt u hoogwaardige voedingssupplementen gemaakt van natuurlijke ingrediënten en waarin in diverse supplementen Ayurvedische kruiden zijn verwerkt. Tevens vindt u er nagellak die de hormoonhuishouding niet ontregelt, beter bekend als de Big10Free nagellak van Zoya, en lipstick, vrij van lood. De cosmeticaproducten zijn dierproefvrij. De supplementen hebben diverse kwaliteitcerticificaten die aangeven dat zij milieu- en diervriendelijk worden geproduceerd. Diverse sporters zijn ambassadeur van de supplementen aangezien de supplementen dopingvrij zijn.

AYURVEDA HEALTH
Op de website van Ayurveda Health vindt u een groot assortiment aan Ayurvedische producten en informatie over Ayurveda.

Wanneer u niet weet welke voedingssupplementen u het beste in kunt nemen, of vragen hebt over het gebruik van de supplementen, dan raden wij u aan een afspraak op onze praktijk te maken voor een consult. Overleg de inname met uw Ayurvedic Practitioner!